Vodja naše glasbene šole tudi velik navijač slovenskih športnikov. Tokrat na Poljskem.

Za vzdušje pred in po tekmi so poskrbeli slovenski navijači med katerimi se je slišala harmonika. Z njo je v Katovice prišel Simon Bučar, ki se je za odhod odločil …

Objavljeno: 24. september 2021

Prikaži več >>

Nov program – bariton, kontrabas, bas kitara

Naši glasbeni družini se je pridružil odličen mentor – basist in baritonist, Aleš Jurman. Vabljeni k vpisu. Število prostih mest na programu je omejeno.

Objavljeno: 5. september 2021

Več o mentorju >>

Projekt »S HARMONIKO PO GORIŠKIH BRDIH« uspešno izpeljan

Vodja Glasbene šole Bučar, Simon Bučar, pa nam je ob zaključku zaupal: »Stara prijateljstva smo poglobili, nova na najlepši možen način začeli, igrali smo skupaj in peli, z ljubeznijo in vsem srcem do krajev in ljudi, kjer smo bili. Hvala Brici, še en zadnji avgustovski vikend ima posebno mesto v naših srcih«.

Objavljeno: 5. september 2021

Prikaži več >>

»S HARMONIKO PO GORIŠKIH BRDIH«

V soboto, 28. 8. 2021, se bo v vasi Hlevnik pričel naš dvodnevni glasbeni pohod, ki se bo zvečer zaključil na Koradi. Nedelja bo prav tako pestra in obogatena z veliko glasbe kot tudi hoje. Od gradu Dobrovo, kjer bomo priredili mini koncert z domačim kvartetom Kvartin, bomo …

Objavljeno: 27. avgust 2021

Prikaži več >>

Glasbena delavnica z Glasbeno šolo Bučar
“Kako posneti skladbo (od A do Ž)?”

Letos bomo na gradu Bogenšperk pripravili prav posebno glasbeno delavnico, namenjeno tistim, ki že igrate na instrument ali pojete, obenem pa tudi tistim, ki se z glasbo še ne ukvarjate, imate pa željo po tem.

Objavljeno: 30. julij 2021

Prikaži več >>

GŠ Bučar in Rudi Bučar – Moja mati ćuha kafe

Tokratni projekt naše glasbene šole je nekoliko drugačen, še bolj unikaten in oseben. Posneli smo ga v naravi, v živo, s primorskim glasbenikom Rudijem Bučarjem. Gre za priredbo istrske skladbe Moja mati ćuha kafe. Snemanje je potekalo v čudoviti vasici Abitanti, v slovenski Istri. Skladbo smo snemali z učenkami in učenci vseh programov, katere poučujemo v glasbeni šoli Bučar, tako da je bil nabor mladih glasbenikov res velik. Bilo nas je kar sedemdeset. Snemali smo cel dan ter posneli izdelek na katerega smo vsi skupaj, tako mentorji kot seveda učenke in učenci, zelo ponosni.

Objavljeno: 5. julij 2021

Prikaži posnetek >>
Prikaži fotografije >>

GŠ Bučar na 28-urnem dobrodelnem maratonu Radia 1

Z učenkami in učenci naše šole smo z velikim veseljem in hvaležnostjo, že drugo leto zapored nastopili na 28-urnem Dobrodelnem maratonu Radia 1. S ponosom smo zaigrali Venček slovenskih in tako prispevali delček k tej zelo uspešni dobrodelni akciji.

Objavljeno: 28. december 2020

Prikaži sliko >>

Decembrski nastopi GŠ Bučar 2020/21

Kljub letošnji situaciji, ki nas spremlja že kar nekaj časa, smo se v naši glasbeni šoli odločili izpeljati Decembrske nastope. Potekali so preko aplikacije Zoom in moramo priznati, da smo bili tako mentorji kot naši učenci zelo navdušeni nad samim potekom nastopov. Počutili smo se povezani ter veseli, da smo drug drugemu zaigrali in si izrekli nekaj lepih besed za prihajajoče leto, za katerega vsi skupaj upamo, da se čimprej vrnemo na naše lokacije.

Objavljeno: 28. december 2020

Prikaži galerijo >>

Spletna trgovina GŠ Bučar

V spletni trgovini Bučar so na voljo notni zapisi, ki so napisani po našem sistemu, po katerem poučujemo v naši Glasbeni šoli Bučar. Ponujamo tudi gradiva, katera smo ustvarili skupaj z našimi mentorji. Poleg literature vam z veseljem nudimo tudi promocijske izdelke naše glasbene šole.

Objavljeno: 15. november 2020

Spletna trgovina >>

Najem instrumentov

Nudimo vam najem diatonične harmonike, harmonike z vgrajenim Totter midi sistemom, kitare ali klaviature.

Objavljeno: 10. november 2020

Najemi zdaj >>

Webinar: Kako otroka motivirati, da bo doma vadil?

Webinar bo na voljo od 24. 11. do 26. 11. 2020. V petek, 27. 11. 2020 ob 19.00 pa bo Marko Juhant v živo preko videokonference ZOOM odgovarjal na vaša vprašanja.

Objavljeno: 10. november 2020

Preberi več >>

Vpis v glasbeno šolo 2020/21 poteka!

Aktivno vpisujemo nove učenke in učence v dinamični in klasični program. Več o naših programih si lahko preberete tukaj.

Objavljeno: 11. september 2020

Vpiši se >>

Projekt “S harmoniko po Posočju” uspešno izpeljan!

Letos smo za naš glasbeni projekt izbrali Posočje. Del Slovenije, kjer smo dva dni hodili, igrali, peli ter plesali nas je vse udeležence projekta navdušil.

Objavljeno: 8. september 2020

Preberi več >>

Glasbeno popoldne za najmlajše!

Glasba in otroci je nekaj najlepšega. Včeraj smo imeli priložnost in čast izpeljati čudovite in produktivne glasbene delavnice na gradu Bogenšperk. Z otroci smo na začetku izdelali male instrumente, nato pa spoznavali, preizkušali in igrali na čisto prave instrumente ter se naučili nove pesmice. Na koncu smo pripravili nastop, kjer smo igrali na orffove instrumente in prepevali pesmice.

Objavljeno: 28. avgust 2020

Prikaži galerijo >>

Napovedujemo osmi projekt Glasbene šole Bučar

“S harmoniko po Posočju” je osmi projekt Glasbene šole Bučar. Odvil se bo zadnji avgustovski vikend, kot že tradicionalno …

Objavljeno: 8. julij 2020

Preberi več >>

Glasbena šola BUČAR predstavlja novo skladbo – Ljubezenski venček

Glasbena šola BUČAR v sodelovanju z ansamblom Boršt, ansamblom Lunca in ansamblom Razgled predstavlja nekaj novega, posebnega, ljubezenskega. Priredba skladb ansambla Franca Miheliča …

Objavljeno: 8. julij 2020

Preberi več >>

Tudi naša učenka Vita nam je zaigrala od doma

V časih v katerih smo se vsi skupaj znašli, si čas radi krajšamo z glasbo. Tako mi kot naše učenke in učenci. Vita, učenka programa prečna flavta, nam je poslala skladbico, ki jo je …

Objavljeno: 19. april 2020

Poslušaj >>

Drage mamice, Iza vam je nekaj zaigrala za današnji praznik!

Drage mame, radi vas imamo.

Objavljeno: 25. marec 2020

Poslušaj >>

Vodja naše glasbene šole ta teden gost na radiu Prvi

Vodja naše glasbene šole je bil ta teden gost v Nočnem programu na radiu Prvi. Kaj vse sta se z voditeljico Tadejo Bizilj pogovarjala lahko prisluhnete na spodnji povezavi.

Objavljeno: 13. marec 2020

Poslušaj >>

Koncert “Večer harmonike in smeha” prestavljen!

Po navodilih Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ) se zaradi povečane stopnje tveganja prenosa novega korona virusa prestavijo oz. odpovedo vse prireditve.

Objavljeno: 13. marec 2020

Preberi več >>

Prijava na snemanje Miheličevega venčka

V mesecu marcu bomo z učenkami in učenci programa diatonična harmonika snemali venček Miheličevih skladb. V čast temu legendarnemu ansamblu, ki praznuje 50-letnico delovanja, bomo posneli 3 polke. Prijave potekajo na spodnji povezavi. V mesecu aprilu pa pripravljamo tudi snemanje pop skladbe z učenkami in učenci programov: solo petje, kitara, bas kitara, klavir, bobni in flavta.

Objavljeno: 3. marec 2020

Prijavi se >>

Orkester harmonikarjev Bučar letos za pusta skupaj s Koranti Rogoznica

Orkester harmonikarjev Bučar, ki pod okriljem Glasbene šole Bučar deluje že osmo leto, je letos pustni konec tedna preživel skupaj s Koranti iz Rogoznice. V petek so pustno rajanje pričeli na Krvavcu v hotelu Rozka, nato pa nadaljevali …

Objavljeno: 24. februar 2020

Preberi več >>

Uspešno izvedeno predavanje in delavnica na temo premagovanja treme pred glasbenimi nastopi!

V soboto, 1. 2. 2020, smo z našo glasbeno šolo uspešno izvedli predavanje in delavnico na temo, Premagovanje treme pred glasbenimi nastopi. Učenci so tako na predavanju kot delavnici uživali, predvsem pa izvedeli veliko novega, kako se lažje soočiti s tremo pred nastopi in na splošno kako izboljšati glasbene nastope. Predavanje in delavnico je vodila mag. Alenka Zupan, naš gost pa je bil tudi vsem dobro poznani Dejan Krajnc. Nekaj utrinkov z dogodka si lahko ogledate v fotogaleriji.

Objavljeno: 9. februar 2020

Prikaži galerijo >>

Kar tri zlata priznanja na 14. mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik!

Prvi vikend v februarju je bil pester in zelo lep, predvsem za naše tri učence programa Diatonična harmonika ter njihovega mentorja. Kar vsi trije …

Objavljeno: 9. februar 2020

Prikaži več >>

Predavanje in delavnica: Premagovanje treme pred nastopi

1. 2. ob 9. uri bo potekalo v dvorani centra Zalog (Zaloška cesta 267, 1000 Ljubljana) predavanje na temo, “Premagovanje treme pred glasbenimi nastopi”.

Objavljeno: 21. januar 2020

Prikaži več >>

Učenec Žiga Dremelj posnel novo skladbo

Glasbena šola BUČAR ponuja svojim učencem tudi možnost snemanja v glasbenem studiu in snemanje videospotov. Naš učenec Žiga Dremelj je posnel skladbo Let it be od legendarnih The Beatles v studiu Fono, videospot za skladbo pa v kavarni in restavraciji Plato.

Objavljeno: 19. januar 2020

Prikaži več >>

Javni decembrski nastopi!

Po uspešno zaključenih šolskih “Decembrski nastopih” lahko naše učenke in učence ujamete kar na treh javnih nastopih.

20. 12. 2019 ob 6.30 | Dobrodelni maraton – Radio 1
21. 12. 2019 ob 16.00 | koncert Bevke
26. 12. 2019 ob 20.00 | Pogačarjev trg

Objavljeno: 18. december 2019

Nagradna igra na radiu Bob!

V sodelovanju z radiem Bob in Melodijo Mengeš smo podarili električno kitaro VGS RoadCruiser VST-100 in mesec dni učenja kitare v naši glasbeni šoli. Srečni nagrajenec je postal Izidor Tominšek. Iskrene čestitke!

Objavljeno: 26. september 2019

Prikaži >>

Glasbeni projekt “S harmoniko po obrobju treh držav” uspel!

Letošnji glasbeni projekt glasbene šole Bučar je bil kot vsi dosedanji za udeležence posebno doživetje. Preteklega vikenda učenke in učenci ter njihovi prijatelji ne bodo pozabili predvsem zaradi velikega gostoljubja in dobrosrčnosti tamkajšnjih ljudi …

Objavljeno: 9. september 2019

Več o projektu >>

Poučevanje solo petja s Tilnom Lotričem

Zapoj z nami!

Objavljeno: 5. september 2019

Preberi več >>

Aktivna glasbena delavnica: Govoreči instrumenti

Več v katalogu učnih programov za osnovne šole na spodnji povezavi, stran 41.

Objavljeno: 2. september 2019

Prikaži katalog >>

Glasbena delavnica 2019

Gledali smo glasbeni film, spoznavali, se učili in igrali na instrumente, pisali nove pesmi, jih uglasbili in predstavili na Zaključnem nastopu.

Objavljeno: 2. september 2019

Prikaži galerijo >>

Poteka vpis v novo šolsko leto 2019/20!

Število mest na posameznih lokacijah je omejeno. Priporočamo čim prejšnji vpis in s tem zagotovitev mesta v urniku.

Objavljeno: 7. julij 2019

Vpis >>

7. projekt: “S harmoniko po obrobju treh držav”

Projekt se bo odvil 31. 8. in 1. 9. 2019 v Prekmurju. Obiskali bomo tri države; Hrvaško, Madžarsko in Avstrijo ter imeli sprejem vseh treh …

Objavljeno: 22. junij 2019

Preberi več >>

GLASBENE DELAVNICE Z GLASBENO ŠOLO BUČAR

Letos bomo na gradu Bogenšperk pripravili prav posebne Glasbene delavnice. Glasbeni dan se bo odvil pred pričetkom novega šolskega leta, v četrtek, 29. 8. 2019, od 15. do 19. ure. Spoznavali bomo različne instrumente ter se na njih učili …

Objavljeno: 13. junij 2019

Preberi več >>

Akustični koncert ” Od Triglava do Prekmurja”

Akustični koncert orkestra harmonikarjev Bučar, Od “Triglava do Prekmurja”, se je zgodil 24. 5. 2019 v prelepem ambientu grada Bogenšperk. Orkester harmonikarjev Bučar je skozi zgodbe učencev in skozi skladbe navzoče popeljal čez sedemletno ustvarjanje orkestra.

Objavljeno: 29. maj 2019

Prikaži galerijo >>

Zaključni nastopi 2018/19

Bliža se konec šolskega leta in s tem že tradicionalni Zaključni nastopi naših učencev. Zaključni nastopi bodo letos potekali na treh lokacijah in sicer, na gradu Bogenšperk, v dvorani centra Zalog in v gostilni Karjola v Marezigah. Z učenci se na nastope …

Objavljeno: 17. maj 2019

Preberi več >>

After movie Večera diatonične harmonike in smeha 2019

Tukaj je After movie letošnjega Večera diatonične harmonike in smeha. Večer diatonične harmonike in smeha 2019 je bil 3. marca 2019, v dvorani Sostro.

Objavljeno: 7. maj 2019

Prikaži posnetek >>

Napovedujemo: Orkester harmonikarjev Bučar – “Od Triglava do Prekmurja”

Vabimo vas na akustični koncert Orkestra harmonikarjev Bučar, ki se bo zgodil v petek, 24. 5. 2019 ob 20.00, v prelepem ambientu grada Bogenšperk.

Objavljeno: 7. maj 2019

Preberi več >>

Napovedujemo: 7. projekt – “S harmoniko ob obrobju treh držav”

INFORMATIVNI SESTANEK: 12. 5. 2019, 19.00, PŠ Janče.

Objavljeno: 7. maj 2019

Preberi več >>

Obisk Adija Smolarja

Dne 28. 3. 2019 smo gostili enega in edinega Adija Smolarja. Navzoče učenke in učenci kot tudi njihovi starši navdušenja niso skrivali. Izvrsten slovenski kitarist, kantavtor in pisec besedil Adi Smolar je v dobri uri druženja z našimi učenci in njihovimi …

Objavljeno: 30. marec 2019

Preberi več >>

Uspešno izpeljan že četrti “Večer diatonične harmonike in smeha 2019”

Priznani učitelj harmonike in vodja glasbene šole, Simon Bučar, je s prijatelji že 4. leto zapored pripravil zabavno glasbeni večer. Tokrat na pustno nedeljo, dvorana pa je bila kot vsako leto nabito polna. V nedeljo je v Sostrem potekal »Večer diatonične harmonike in smeha« 2019. Večer je že …

Objavljeno: 14. marec 2019

Preberi več >>     Galerija >>

Orkester harmonikarjev Bučar tudi na Litijskem karnevalu

Orkester harmonikarjev Bučar smo se na pustno soboto udeležili pustnega karnevala v Litiji. Fotografije si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Objavljeno: 14. marec 2019

Galerija >>

“Večer diatonične harmonike in smeha 2019”

Vabljeni na četrti “Večer diatonične harmonike in smeha”, kjer bomo skupaj napisali novo zgodbo. Program večera si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Objavljeno: 19. februar 2019

Preberi več >>

Mednarodno tekmovanje harmonikarjev za nagrado Avsenik

Učenec Glasbene šole Bučar že drugo leto zapored prejel zlato priznanje na 13. Mednarodnem tekmovanju harmonikarjev za nagrado Avsenik.

Objavljeno: 18. februar 2019

Preberi več >>

Decembrski nastopi 2018

Z učenkami in učenci smo v mesecu decembru pripravili že tradicionalne decembrske nastope. Učenke in učenci so se na nastopih odlično odrezali. Vse pohvale gredo tudi našim mentorjem, ki so učence skrbno pripravljali na nastope. Na spodnji povezavi si lahko ogledate nekaj fotografij iz nastopov in tudi video kompilacijo fotografij.

Objavljeno: 12. januar 2019

Ogled fotografij >>       Posnetek >>

Posneli skladbo Novo leto!

Z učenkami in učenci smo v mesecu decembru posneli priredbo skladbe Novo leto, skupine Rok”n”band. Za skladbo smo na osnovni šoli Sostro in v centru mesta Ljubljana posneli tudi videospot, ki si ga lahko ogledate na spodnji povezavi. Vse čestitke učencem za trud in pogum.

Objavljeno: 12. januar 2019

Ogled posnetka >>

Prijava na snemanje skladbe Novo leto!

Izpolnite obrazec in se prijavite na snemanje skladbe Novo leto.

Objavljeno: 4. december 2018

Obrazec >>

Glasbena Šola Bučar na ljubljanskem maratonu 2018

“Na 23. Ljubljanskem maratonu so tekli na 10 km in zastopali Glasbeno šolo Bučar z zdaj že prepozavnimi majicami »Zaigraj z nami«. Kot pravi Simon, je bila za vse skupaj to še ena zanimiva in predvsem »zdrava« izkušnja, katere so …”

Objavljeno: 13. november 2018

Preberi več >>

Orkester harmonikarjev Bučar na TV Celje

Z Orkestrom harmonikarjev BUČAR smo pretekli teden v sodelovanju z ansamblom Pogum, snemali oddajo Četrtkova podoknica na TV Celje. Televiziji Celje in voditelju Darku Žvižej se iskreno zahvaljujemo za povabilo v oddajo, ki si jo lahko v celoti ogledate na spodnji povezavi. V oddaji je poleg Orkestra harmonikarjev Bučar in ansambla Pogum nastopila še učenka naše šole, Lana Doblekar ter vodja GŠ Bučar, v zasedbi, Simon Bučar s prijatelji.

Objavljeno: 13. november 2018

Poglej posnetek >>

NOVO ŠOLSKO LETO 2018/19

Z glasbeno šolo smo veselo in uspešno zakorakali v novo šolsko leto, ki je že v polnem teku. Vpisi v naše programe, pa potekajo skozi celo leto. Vpišete se lahko tukaj!

Objavljeno: 13. november 2018

Vpis v novo šolsko leto >>

Uspešno izpeljana glasbena delavnica na OŠ Ig

Mentorji Glasbene šole Bučar smo za učenke in učence 7. razredov, 23. 10. 2018, na Osnovni šoli Ig uspešno izpeljali glasbene delavnice v okviru Kulturnega dneva. Navdušenja ni manjkalo, tako pri učenkah in učencih, kot tudi ne pri mentorjih naše glasbene šole.

Objavljeno: 13. november 2018

Ogled fotografij >>

Šesti glasbeni projekt uspešno izpeljan

Uspešno smo izpeljali naš šesti glasbeni projekt “S harmoniko čez harmonijo treh dolin”. Kako smo se imeli pa si preberite v spodnjem članku.

Objavljeno: 13. november 2018

Preberi več >>

Projekt “S harmoniko čez harmonijo treh dolin”

Projekt “S harmoniko čez harmonijo treh dolin” se bo začel v soboto, 1. septembra 2018, ko se bodo udeleženci iz Robanovega kota z instrumenti povzpeli na Strelovec ter se nato spustili …

Objavljeno: 9. avgust 2018

Preberi več >>

Vpis v šolsko leto 2018/19

V GŠ Bučar poteka vpis v vse obstoječe in nove programe na vseh lokacijah!

Objavljeno: 9. avgust 2018

Informativni vpis >>

Zaključni nastopi GŠ Bučar 2017/2018

V mesecu maju in juniju bomo z učenci Glasbene šole Bučar pripravili Zaključne nastope za šolsko leto 2017/2018

Objavljeno: 16. maj 2018

Prikaži razpored nastopov >>

Priredba skladbe Muzikant

Z Glasbeno šolo BUČAR smo v mesecu aprilu z učenkami in učenci na programu Diatonična harmonika, v sodelovanju z ansamblom POGUM posneli videospot za priredbo skladbe Muzikant, ansambla Lojzeta Slaka. Pri snemanju videospota so sodelovali tudi plesalci Otroške folklorne skupine Vidovo. Videospot je bil sneman na način Flashmoba-a in je zato nekoliko drugačen od ostalih klasičnih videospotov.

Objavljeno: 4. maj 2018

Prikaži videospot >>

Glasbeni šoli Bučar se je pridružila nova učiteljica solo petja Karin Možina

Je pevka in solistka pri vokalni skupini Perpetuum Jazzile (solo Slovenija od kod lepote tvoje) in soustanoviteljica ter pevka pri skupini Bassless.

Objavljeno: 27. april 2018

Preberi več >>

Zgodil se je “Večer diatonične harmonike in smeha”.

Reportaža na spletni strani radia Veseljak.

Objavljeno: 27. april 2018

Preberi več >>

Mentorji GŠ Bučar posneli skladbo Ed Sheeran – Perfect

Skladbo smo posneli mentorji Glasbene šole BUČAR: Karin Možina (vokal) Miha Zupanič (kitara) Tjaša Ostervuh (Rhodes) Matjaž Ogrin (cajon).

Objavljeno: 27. april 2018

Preberi več >>

Koncert “Večer diatonične harmonike in smeha” 2018

Orkester harmonikarjev Bučar z glasbenimi gosti in STAND UP komiki. Dvorana četrtne skupnosti Sostro, 22. 4. 2018 ob 17.00.

Objavljeno: 16. april 2018

Preberi več >>

Srečno novo leto 2018!

Objavljeno: 29. december 2017

Voščilo >>

Ogled profesionalnega glasbenega studia RSL PRODUCTION AUDIO STUDIO

Objavljeno: 8. november 2017

27. januarja 2018 bomo v Glasbeni šoli BUČAR v sklopu dodatnih aktivnosti organizirali ogled glasbenega studia. Z učenkami in učenci si bomo ogledali profesionalni glasbeni studio RSL PRODUCTION AUDIO STUDIO, ki se nahaja v Novem mestu.

IZPOLNITE PRIJAVNICO >>

Vodja GŠ Bučar tekel na Ljubljanskem maratonu

Objavljeno: 1. november 2017

Vodja Glasbene šole BUČAR, Simon Bučar, je pretekli vikend tekel na Ljubljanskem maratonu. Da ima Simon Bučar rad izzive je bilo že večkrat …

Preberi več >>

Akcija NVO Gre v šolo

Objavljeno: 24. oktober 2017

Glasbena šola Bučar uspešno sodelovala v akciji NVO Gre v šolo.

Preberi več >>

Projekt: “S harmoniko na Sedmera jezera”

Objavljeno: 5. september 2017

Pretekli vikend so se članice in člani Glasbene šole Bučar odpravili na peti glasbeni projekt »S harmoniko na Sedmera jezera«.

Preberi več >>

Vpis v šolsko leto 2017/18 poteka!

Objavljeno: 18. avgust 2017

Zaigrajte z nami! Na voljo imamo klasični in dinamični program.

Preberi več >>

Utrinek z Zaključnih nastopov 2016/17

Objavljeno: 23. junij 2017

Hvala za zaupanje!

Preberi več >>

Poletna pevska šola z Urško Kastelic

Objavljeno: 23. junij 2017

Želite nadgraditi svoje pevsko znanje ali osvojiti osnove vokalne tehnike? Pridružite se nam na poletni pevski šoli z Urško Kastelic.

Preberi več >>

Zaključni nastopi za naše učence

Objavljeno: 23. maj 2017

V torek, 23. 5. 2017 pričenjamo z Zaključnimi nastopi za naše učence. Razpored nastopov prilagamo. Lepo vabljeni, nastopi so odprtega tipa!

Prikaži razpored nastopov >>

ZADNJI DVE UPRIZORITVI: Muzikal “Če dolgo boš izbirala”

21. maj ob 19:00, Dvorana četrtne skupnosti Sostro
16. junij ob 20:00, Kulturni dom Šmartno pri Litiji

Prikaži PROMO VIDEO >>

Uspešna kitarska delavnica GŠ Bučar

Objavljeno: 14. maj 2017

Uspešno smo izpeljali kitarsko delavnico z našim mentorjem Primožem Hudoklinom.

Preberi več >>

Projekt: “S harmoniko na Sedmera jezera”

Objavljeno: 13. april 2017

Vabljeni na informativni sestanek, 21. 3. 2017 ob 20:00, Poslovna stavba Slovenija les (Dunajska 22).

Preberi več >>

KITARSKA DELAVNICA (6. 5. 2017) z našim učiteljem Primožem Hudoklinom

Objavljeno: 13. april 2017

Delavnica bo potekala 6. 5. 2017 od 9.00 do 14.00 v Ljubljani (Dunajska 22). Cena delavnice je samo 20,00 €/osebo. Za prijavo in informacije pokličite na 041 895 501.

Opis učitelja >>

Muzikal “Če dolgo boš izbirala”, 18. marec ob 19:00, Družbeni dom Račna

Objavljeno: 13. marec 2017

Nadaljujemo z uprizoritvami našega avtorskega muzikala, Če dolgo boš izbirala.

Prikaži fotografije iz premiere >>

Avtorski muzikal “Če dolgo boš izbirala”

Objavljeno: 13. marec 2017

Več o muziklu preberite s klikom na spodnji gumb.

Preberi več >>

Tridnevni kitarski tabor

Objavljeno: 18. februar 2017

Izvrsten program in veliko novega znanja.

Preberi več >>

Večer diatonične harmonike in smeha

Objavljeno: 4. februar 2017

V soboto, 28. 1. 2017, se je v dvorani Sostro odvil »Večer diatonične harmonike in smeha«. V več kot dvournem glasbenem večeru so obiskovalci v polni Sostrski dvorani slišali veliko harmonik in se več krat nasmejali do solz.

Preberi več >>

Projekt “S harmoniko ob Kolpi”

Objavljeno: 6. september 2016

Zadnji vikend v avgustu je bila Bela krajina – dežela belih brez, doline reke Kolpe in dobrosrčnih ljudi, v znamenju diatoničnih harmonik.

Preberi več >>

Uspešen muzikal “Če dolgo boš izbirala”

Objavljeno: 14. julij 2016

V soboto, 18. 6. 2016, je v okviru Glasbene šole Bučar, v Kulturnem domu Šmartno pri Litiji, potekala premiera muzikala, Če dolgo boš izbirala. Orkester harmonikarjev Bučar je v dobri uri navdušil in nasmejal prav vse zbrane. V orkestru sodelujejo učenke in učenci Glasbene šole Bučar.

Preberi več >>

Poletni glasbeni tabor 2016

Objavljeno: 19. maj 2016

Delavnice diatonične harmonike, klasične, akustične in električne kitare, klavirja in električnih klaviatur, bas kitare, tolkal ter solo petja. Morje, igre in druženje.

Preberi več >>

Simon Bučar ima novo avtorsko skladbo

Objavljeno: 5. maj 2016

Naslov skladbe: S harmoniko skozi Postojnsko jamo.

Preberi več >>

Marčevski nastopi GŠ Bučar

Objavljeno: 19. marec 2016

V mesecu marcu imamo v Glasbeni šoli Bučar že drugič v letu 2016 nastope za naše učence.

Preberi več >>

Snemanje TV oddaje Polka in Majolka

Objavljeno: 17. februar 2016

Orkester harmonikarjev Bučar na snemanju TV oddaje Polka in Majolka, 7. 2. 2016, v Lukovici.

Preberi več >>

Uspešen prvi večer orkestra harmonikarjev Bučar

Objavljeno: 5. januar 2016

O koncertu si lahko preberete na vodilnem portalu narodnozabavne glasbe Narodnjak.si.

Preberi več >>

Praznična ponudba

Objavljeno: 7. december 2015

Ugodna praznična ponudba. Preverite ponudbo!

Preberi več >>

Darilni bon po vaši meri

Objavljeno: 16. november 2015

Izberite darilni bon po vaši meri.

Kontaktirajte nas >>

Nastop našega učenca na Prazniku kakijev v Strunjanu.

Objavljeno: 16. november 2015

Učenke in učenci GŠ Bučar se redno udeležujejo raznih srečanj in tekmovanj harmonikarjev. Tako se je naš učenec Sebastjan, ki se harmoniko uči komaj dva meseca, pretekli vikend udeležil tradicionalnega Srečanja harmonikarjev v Strunjanu. Odrezal se je odlično. Želimo mu še veliko takih in drugačnih nastopov.

S HARMONIKO SKOZI POSTOJNSKO JAMO

Objavljeno: 29. avgust 2015

Zadnji vikend v mesecu avgustu smo v okviru Glasbene šole Bučar izpeljali že tretji projekt.

Preberi več >>

S HARMONIKO SKOZI POSTOJNSKO JAMO

Objavljeno: 11. avgust 2015

Kratek opis pred izvedbo projekta.

Preberi več >>

Harmonike bodo odmevale tudi pod zemljo!

Objavljeno: 11. avgust 2015

Raztegnjen meh harmonike vedno prinese seboj veselo razpoloženje. V nedeljo, 16. avgusta 2015 se obeta edinstven dogodek. Orkester harmonikarjev Bučar bo ogled kraškega podzemlja dopolnil s koncertom.

Preberi več >>

PRVI VIDEOSPOT!

Objavljeno: 26. junij 2015

Z velikim veseljem vam predstavljamo naš prvi videospot, ki smo ga posneli z Orkestrom harmonikarjev Bučar in učenci GŠ Bučar.

Preberi posnetek >>

GŠ Bučar na spletni strani Narodnjak.si

Objavljeno: 22. junij 2015

Preberi več >>

GŠ Bučar na spletni strani radia Veseljak

Objavljeno: 22. junij 2015

Preberi več >>

KONCERT, nedelja, 7. junij, ob 18:00 v dvorani Četrtne skupnosti Sostro

Objavljeno: 2. junij 2015

Koncert glasbene šole Bučar.

Preberi več >>

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani Glasbene šole Bučar

Objavljeno: 23. marec 2015

Glasbena šola Bučar s prenovljeno spletno stranjo. Vabljeni k ogledu!

Zbiranje zamaškov za Marka.

Objavljeno: 23. marec 2015

Ko gre za dobra dela, smo pri glasbeni šoli BUČAR radi zraven. Tokrat želimo pomagati 3-letnemu Marku iz Maribora, ki se je rodil v tridesetem tednu nosečnosti, zaradi česar ne more hoditi, saj ima cerebralno paralizo 3. stopnje. Markova mamica je brezposelna, zato si v finančni stiski terapij, ki so za Markov gibalni razvoj nujno potrebne,  žal ne morejo privoščiti.

Preberi več >>

Valentinova ponudba

Objavljeno: 11. februar 2015

Ponudba velja tudi za učenje kitare. Pohitite!

Preberi več >>

Polka in majolka

Objavljeno: 10. februar 2015

V mesecu februarju smo bili z nekaj učenkami in učenci povabljeni na snemanje oddaje Polka in Majolka. Snemanje je potekalo v trgovini Melodija

Prikaži posnetek >>

Dom Tisje

Objavljeno: 11. november 2014

Z Glasbenio šolo Bučar že dve leti sodelujemo tudi z Domom starejših občanov Tisje. Tako smo v mesecu novembru z orkestrom razveselili stanovalce ob praznovanju Martinovanja. Večkrat letno pa se naši učenci odpravijo razveseliti stanovalce tudi ob praznovanju rojstnih dni.

Snemanje skladbe

Objavljeno: 6. september 2014

V okviru Glasbene šole Bučar smo konec meseca julija z nekaj učenkami in učenci snemali priredbo skladbe Mladih Dolenjcev z naslovom Nisem pozabil. Snemalni dan je bil naravnost odličen in tako se že veselimo novih uspehov še z večjim številom sodelujočih učenk in učencev.

Preberi več >>

Radio Veseljak

Objavljeno: 15. avgust 2014

Predstavili smo se na radiu Veseljak, kjer smo nekaj pesmi zaigrali na harmonike Melodija.

Prikaži posnetek >>