Uspešen dobrodelen dogodek: “DOBRODELNO ZAIGRAJ IN ZAPOJ” na Jančah

Deževna septembrska nedelja se na prvi pogled ni zdela obetavna za dogodke na prostem, a se je hitro izkazalo, da slabo vreme ne more ustaviti dobrodelnosti in skupnosti. Nekaj minut po prvih jutranjih kapljah so se vodstvo Planinskega doma Janče, člani Planinskega društva Litija in ekipa Art vizija sound odločili, da bodo dogodek “DOBRODELNO ZAIGRAJ IN ZAPOJ” izpeljali po načrtovanem programu, le da se bodo preselili pod streho.
In prav ta odločitev se je izkazala za pravilno. Čez dan ni bilo niti minute brez žive glasbe in veselja. Med deseto in peto uro so se obiskovalci zabavali ob številnih nastopih glasbenikov, ustvarjalcih in ljudeh s srcem na pravem mestu.
Namen tega dogodka je bil jasen – zbrati sredstva za družino na Črnem na Koroškem, ki se sooča s težkimi izzivi po avgustovskih poplavah. In dogodek je bil uspešen. Skupaj z vsemi prispevki so zbrali 1.266,33 €, kar bo družini nedvomno pomagalo v težkih časih.

Hvala vsem, ki ste prispevali svoj delež k tej odlični iniciativi. Dogodek je dokazal, da lahko skupnost s pomočjo glasbe in solidarnosti naredi izjemne stvari.
Ta dogodek nas je spomnil, kako močna je lahko skupnost, kadar stopimo skupaj in naredimo nekaj dobrega za sočloveka. Hvaležni smo za toplino in povezanost, ki ju je prinesel ta dan.