Videospot GŠ Bučar & Trkaj – Tok Rad

Učenci Glasbene šole Bučar in priznani slovenski raper Trkaj so združili moči v izjemnem glasbenem projektu. V sodelovanju so posneli Trkajevo skladbo z naslovom “Tok rad” in v melodiji združili harmoniko, klavir, kitaro, flavto, bobne, pevski zbor in odličen rap v en sam nepozaben glasbeni užitek. Posneli so tudi osupljiv videospot, ki združuje ljubezen do glasbe, športa, brezskrbnosti na igrišču, hišnih ljubljenčkov, prijateljev …

Snemanje videospota za pesem “Tok rad” je potekalo na dveh lokacijah v občini Domžale, kjer so ustvarjalci izkoristili športno-rekreativne objekte, da bi pričarali pristno vzdušje med mladimi glasbeniki tega časa.

Pri snemanju skladbe so sodelovali učenci vseh programov Glasbene šole Bučar, kar je skladbi dodalo edinstven zvok in energijo. Sodeloval je tudi njihov pevski zborček, ki je prispeval svoj vokalni čar. Skupno prizadevanje in talent vseh sodelujočih je ustvaril glasbeno mojstrovino, ki bo zagotovo očarala poslušalce.

Pesem ‘Tok rad’ ima globoko sporočilo o tem, kako pomembno je imeti rad sebe in življenje v vsej svoji raznolikosti. V Glasbeni šoli Bučar upajo, da bodo s to pesmijo in videospotom navdihnili ljudi, da začutijo in delijo ljubezen ter izžarevajo pozitivno energijo.

Simon Bučar, vodja Glasbene šole Bučar je izrazil ponos nad dosežkom njihovih učencev ter poudaril, kako pomembno je razvijati talente in spodbujati izražanje čustev pri mladih. “To sodelovanje nam je v velik ponos in za učence ogromna izkušnja. Skupaj s Trkajem smo ustvarili mojstrovino, ki mislim, da bo segla v srca mnogih,” je dejal.

Skladba “Tok rad” in spremljajoči videospot sta že osvojila srca občinstva, ki jih navdušuje glasbeni aranžma mentorjev Glasbene šole Bučar, izvedba ter bogato sporočilo pesmi.

Ponosni, da so ustvarili novo glasbeno izkušnjo ter dokazali, da je glasba močno orodje za navdih in povezovanje, odhajajo na zaslužene počitnice in kot pravi vodja glasbene šole Bučar, že tkejo nove glasbene ideje.