Glasbena šola Bučar

Glasbena šola Bučar je mlada Zasebna glasbena šola, ki deluje od leta 2011. V Glasbeni šoli Bučar se že od samega začetka trudimo učencem ponuditi nekaj več in biti ves čas aktivni ter za učence pripravljati glasbene dejavnosti, ki jih še dodatno izpopolnjujejo. Delujemo na območju Ljubljane in okolice ter na območju dolenjske in primorske regije.

Poleg individualnih ur za vse naše učence pripravimo letno decembrski nastop za starše ter konec šolskega leta javni koncert glasbene šole.

Izvajamo klasični in dinamični program. Pri dinamičnem programu imamo za vsak instrument izdelan program, učencem pa prisluhnemo tudi pri njihovih željah glede izbire skladb. Pri klasičnem programu pa ob zaključku glasbenega leta naši učenci opravljajo izpit na javni glasbeni šoli in po opravljenem izpitu prejmejo uradno spričevalo za posamezni razred.

Pouk izvajamo tudi v skupinah in tako sestavljamo različne zasedbe, katere pripravljamo na nastope, tekmovanja in festivale. V okviru naše glasbene šole deluje Orkester harmonikarjev Bučar, s katerim veliko nastopamo po celotni Sloveniji in tudi čez mejo. Z orkestrom smo v letu 2016 premierno predstavili muzikal »Če dolgo boš izbirala«. Trudimo se strmeti k nečim novim. Izpeljali smo že kar nekaj projektov in organizirali Poletni glasbeni tabor. Naši učenci snemajo v studiu, posneli pa smo tudi videospot.

Z veseljem in predanostjo opravljamo naše delo. Z mladim, izkušenim kolektivom strmimo k temu, da se učenci počutijo pri nas sprejeti ter zadovoljni in polni novih znanj odhajajo iz učnih ur ter se na njih z veseljem vračajo.

Menu