Glasbena delavnica z GŠ Bučar na gradu Bogenšperk

V soboto, 22. 10. 2022, bomo na gradu Bogenšperk izvedli glasbeno delavnico Potovanje signala iz ust do ušes. Pošiljali bomo različne signale od vira do zvočnika in s tem spoznali vse vhode in izhode na analogni mešalni mizi. Razložili bomo dinamične procesorje, ekvalizacijo in vezavo efektov. Medtem se bomo učili o teoriji zvoka in delovanju avdio sistema. Vse skupaj bomo ponovili na digitalni mešalni mizi in postavili ozvočenje za glasbeno skupino.

Delavnica bo potekala od 9.00 do 13.00 in bo izvedena v primeru zadostnega števila prijav. Cena z vključeno malico je 29,00 eur.

Glasbeno delavnico bo vodil Simon Kavšek, učitelj avdio tehnike v glasbenih šolah in Javnem zavodu za kulturne dejavnosti, nekdanji član skupine The Drinkers in The Foo Fighters Tribute in avdio tehnik.

Prijava po e-pošti na naslovu info@bucar.info, na telefonski številki 041 895 501 (Simon) ali na spletni strani Glasbene šole Bučar, oziroma Javnega zavoda Bogenšperk.

O predavatelju:

Simon Kavšek je leta 2006 diplomiral na inštitutu SAE. Od takrat je učil avdiotehniko na glasbeni šoli Vox, zadnjih šest let pa pod okriljem JSKD izobražuje kulturne delavce, glasbenike in tako izkušene kot neizkušene tonske tehnike.

Njegovi slušatelji imajo možnost, da z njim sodelujejo pri raznih projektih, kot so kulturne in malo manj kulturne prireditve ter snemanje glasbenih skupin, in pri avdioeksperimentih, ki se skoraj vsak dan izvajajo v njegovi delavnici Mlin pri Marjanu, ki stoji blizu samostana v Stični.

Leta 2004 je ustanovil skupino Astrid Lindgren, vmes pa je bil kot glasbenik član zasedb The Drinkers in The Foo Fighters Tribute. Kot tehnična podpora je sodeloval s skupinami Niet, Dan D, Anti Nowhere League, Motorhead …

Prijave že potekajo