Štefan Arh

Štefan Arh – Poučevanje diatonične harmonike

Štefan Arh že dvajset let aktivno igra harmoniko v ansamblih. Sicer je profesor športne vzgoje. Zadnja štiri leta je član ansambla Maj, s katerim je sodeloval na vseh večjih festivalih NZ glasbe (Števerjan, Vurberk, Slovenska polka in valček,..). Štefan Arh je veliko tekmoval in na kar nekaj tekmovanjih tudi zmagal (Zlata harmonika Ljubečne, svetovno prvenstvo v Attimisu, tekmovanja na območju gorenjske regije,…). S harmoniko je prepotoval domala vso Evropo in bil trikrat v Ameriki in Kanadi. Poučeval je v glasbeni šoli v Kranju in svoje znanje igranja harmonike delil s približno osemdesetimi učenci.

Mnenja o mentorju

V Glasbeno šolo Bučar hodim že malo več kot dve leti. Moj mentor je Štefan Arh, ki ga imam zelo rad – je prijazen, potrpežljiv, ustrežljiv,…. Zna z otroci in mladino (tako da nas veliko nauči)!Tako, da doma veliko vadim harmoniko z veseljem (da ne razočaram svojega mentorja) – vsakič pa tudi komaj čakam četrtek da se vidimo in vadimo skupaj!

Žan B.

8 let

Ja za Štefana Arha bi samo rekla, da takega mentorja si lahko vsak želi. Maruša je res zadovoljna z njim, z eno besedo fenomenalen mentor pravi. Upam, da še dolgo bomo sodelovali!

Karmen K.

Mama učenke programa diatonična harmonika

Menu