Matej Naglič

Glasbena šola Bučar

Matej se je kitaro začel učiti pri osmih letih. Po enem letu učenja kot samouk se je vpisal v glasbeno šolo Piano Forte, kjer je pri učitelju Aleksandru Čulibrku opravil 9 razredov. V devetem razredu osnovne šole je opravil nekaj učnih ur pri znanem slovenskem kitaristu Primožu Grašiču, ki ga je sčasoma poleg rocka in bluesa navdušil tudi za druge glasbene žanre. Kasneje se je izobraževal preko spleta z nekaterimi svetovno znanimi kitaristi (Nick Johnston, Martin Miller, Jack Gardiner, itd.) in od njih črpal razne koncepte, ter ideje. Danes igra v zasedbi Posebni Gostje, sodeluje z raznimi glasbeniki (Čedahuči, Fedhorses,…), piše kompozicije in aranžmaje, ukvarja se tudi z glasbeno produkcijo. Pri učenju kitare si poleg podajanja tehničnega in teoretičnega znanja prizadeva v učencih vzbuditi veselje do igranja kitare in glasbe nasploh.

Mnenja o mentorju

Hvala za vse. Odlični ste – še tako naprej. Samo hvalim vas lahko. Matej je super učitelj. Veliko sreče v prihodnje. Hvala lepa.

Andreja Š.
Mama učenke programa kitara

Kot starš ocenjujem Mateja kot odličnega učitelja. Vedno sproti obvešča o vsem, ker se je pač treba prilagajati trenutni situaciji, tako da ure, kljub temu, da na daljavo, tekoče potekajo.

Marjanca M.
Mama učenca programa kitara

Učitelj Matej je zelo prijazen. Všeč mi je, da me na začetku vpraša, kako sem, in da se poheca, če mi je fino, ker nimam šole oziroma jo imam doma. Všeč mi je, ker je potrpežljiv.

Tajda G.
9 let

Matej je fajn in mi je kul učitelj. Veliko me nauči in sproti še zaigra.

Julij D. M.
11 let

Kako poteka ura klasične in električne kitare?

Ura klasične in električne kitare poteka individualno in se tako posveti vsakemu učencu posebej, učimo se posameznih pesmi, naš program zajema …