Janja Šuštaršič

Glasbena šola Bučar

Janja Šuštaršič se je klavir začela učiti pri 7. letih na GŠ Litija-Šmartno v razredu prof. Olene Novosel. Glasbeno izobraževanje je nadaljevala na srednji stopnji na I. gimnaziji v Celju, glasbena smer. Tam sta jo poučevali profesorici Mateja Hladnik in Tamara Povh. Sedaj študira klavir na Akademiji za glasbo v Ljubljani pri profesorju Tomažu Petraču.

Že nekaj let se udeležuje seminarjev in poletnih glasbenih šol pri priznanih tujih in slovenskih pianistih. Rada sodeluje v različnih komornih sestavih, v vlogi korepetitorke je že sodelovala s kar nekaj solisti in zbori. V Glasbeni šoli Bučar poučuje klavir in električne klaviature drugo leto.

Mnenja o mentorju

Moja punca obiskuje že drugo leto vašo glasbeno šolo. Za učiteljico pravi, da je super. Podala bi tudi sama pohvalo, da se lahko v teh “norih časih” ko ne vem iz dneva v dan kako delam, sproti dogovarjamo za izvedbo ure, kar mi zelo veliko pomeni.

Aleksandra G.
Mama učenke programa klavir

Janja je super učiteljica. Vedno je nasmejana in zna pomagati, če kaj ne znam.

Liam O. K.
9 let

Kako poteka ura klavirja in električnih klaviatur

Ura klavirja in električnih klaviatur poteka individualno in se tako posveti vsakemu učencu posebej. Učimo se igranja po notah, na pamet in improvizirano.